Najaarstweedehandsbeurs

Op de najaarstweedehandsbeurs kan er kinderkledij (winterkledij) van 0 tot 12 jaar, babyartikelen en speelgoed verkocht en gekocht worden aan zeer voordelige prijzen. De kledingstukken worden gerangschikt per leeftijd. Babyartikelen (zoals park, buggy,...) en speelgoed staan afzonderlijk.

Locatie

Torhout 8820 Steenveldstraat Zaal De Biekorf

Op de tweedehandsbeurs kan je kinder(winter)kledij van 0 tot 12 jaar, babyartikelen en speelgoed verkopen en kopen aan zeer voordelige prijzen. De kledingstukken worden gerangschikt per leeftijd. Babyartikelen (zoals park, buggy, ...) en speelgoed staan afzonderlijk. Om de beurs veilig te houden voor jullie en alle medewerkers zijn we genoodzaakt volgende maatregelen te nemen: - Een mondmasker is verplicht - Hou afstand - Breng je eigen draagtas mee - Kom alleen als je geen ziekteverschijnselen hebt .

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
7.00

Leden-verkopers betalen 7 euro per persoon, niet-leden-verkopers betalen 13 euro per persoon. De toegang tot de tweedehandsbeurs voor kopers is gratis

Inschrijven

Inschrijven kan bij An Vervacque, 050 22 06 67, an.vervaque@skynet.be

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Ledenkorting CC De Brouckere

Bij familievoorstellingen krijgen 60+ers en leden van de Gezinsbond een korting van 1 euro op de basisprijs, -26 jarigen en kinderen krijgen 2 euro korting op de basisprijs. Zie rubriek 'familie' op www.ccdebrouckere.be.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten